Trekhaak Adria Campers


Kies het model van uw voertuig!

Staat het model van uw voertuig niet in onze database, stuur ons dan een verzoek per e-mail met een foto van de onderbouw/achterzijde van uw voertuig of met de volgende gegevens: bouwjaar/modeljaar, chassistype (Fiat, Ford, Mercedes ...), carrosserietype (Hymer B 650, McLouis 420 ...).2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018


Trekhaken voor Adria Mobil

Perfect op maat gemaakte trekhaak voor uw Adria camper. Wij leveren u de brede, verstelbare trekhaak, de elektrische kabelset en, in het geval van een niet stabiele frameverlenging, de passende frameverlenging die geheel zorgeloos is. Wij verkopen alleen de trekhaak, deze is in de breedte verstelbaar. Dan weet je zeker dat de door jou bestelde trekhaak past op jouw Adria camper. We stellen hoge kwaliteitseisen aan onze trekhaken, de materialen die we gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd. Kiest u voor perfectie en comfort, kies dan voor onze trekhaak voor uw Adria camper. Met het oog op maximale veiligheid rusten wij onze trekhaak uit met een EG-certificaat. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort verder te verhogen, bijvoorbeeld met luchtvering. Ook dat kan met Italia Camper 24.

Bij Italia Camper 24 bestelt u snel uw trekhaak voor uw Adria camper. Ook bieden wij de trekhaak aan met de passende elektrische kabelset voor uw Adria camper. De aanhangerkoppeling is op professionele wijze vervaardigd en altijd voorzien van het juiste EG-certificaat.

Retrofit Trekhaak voor Adria campers

Italia Camper 24 is een goed adres voor trekhaken voor uw Adria camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze trekhaak geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw trekhaak op italiacamper24.de. Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.