Renault Master Luchtvering Camper


Selecteer de Luchtvering met de onderdelen die bij het chassis van uw voertuig passen

Weet u niet zeker welke Luchtvering bij uw Renault Master camper past, stuur mij dan een verzoek per e-mail met een foto van de onderbouw/achterzijde van uw voertuig of met de volgende gegevens: bouwjaar/modeljaar, chassistype (Fiat, Ford, Mercedes ...), carrosserietype (Hymer B 650, McLouis 420 ...).

!!! Let op, alleen voertuigen met bladvering op de achteras zijn geschikt !!!


Geschikt voor voertuigen met een totaal gewicht tot 4000 kg.

Luchtvering Kit Ford Transit Z6

Luchtvering Z6 geschikt voor:

  • Renault Master

    Vanaf 1997 - 05/2010

vanaf € 505Geschikt voor voertuigen met een totaal gewicht tot 4000 kg.

Luchtvering Kit Ford Transit Z8

Luchtvering Z8 geschikt voor:

  • Renault Master

    Vanaf 1997 - 05/2010

vanaf € 555Wat is het verschil tussen de Z6 hulpluchtvering en de Z8 hulpluchtvering?

Het verschil tussen de extra luchtvering Z6 en de extra luchtvering Z8 is dat de Z8 qua rijcomfort beter is, aangezien de luchtbalg qua volume groter is. Hoe langer de overhang van het voertuig, hoe meer aanbevolen de Z8 extra luchtveer.


Luchtvering For Renault Master camper

Bij Italia Camper 24 kunt u zeer snel uw luchtvering voor uw Renault Master camper bestellen. Ook voor uw Renault Master camper bieden wij de luchtvering aan met de passende compressor en manometerdeksel. De luchtvering wordt op professionele wijze vervaardigd en altijd geleverd met het juiste certificaat.

Luchtvering op de Renault Master

Italia Camper 24 is een goed adres voor luchtvering voor uw Renault Master camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze luchtvering geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen wij onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw luchtvering op italiacamper24.net Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.