Trekhaak Fiat Ducato type 250 Bestelwagen

Selecteer de trekhaak met de onderdelen die bij het chassis van uw voertuig passen

Weet u niet zeker welke trekhaak bij uw Fiat Ducato 250 Bestellwagen past, stuur mij dan een verzoek per e-mail met een foto van de onderbouw/achterzijde van uw voertuig of met de volgende gegevens: bouwjaar/modeljaar, chassistype (Fiat, Ford, Mercedes ...), carrosserietype (Hymer B 650, McLouis 420 ...).


Voor Bestelwagen:

Trekhaak Afneembaar Bestelwagen Fiat Ducato 250

Trekhaak Afneembaar Fiat Ducato III
(Type 250)
vanaf bouwjaar 06/2006 tot vandaag:

 • Fiat Ducato III X250/X290
 • Citroën Jumper II
 • Peugeot Boxer II


Voor Bestelwagen:

Trekhaak Permanent Bestelwagen Fiat Ducato 250

Trekhaak Vast Fiat Ducato III
(Type 250)
vanaf bouwjaar 06/2006 tot vandaag:

 • Fiat Ducato III X250/X290
 • Citroën Jumper II
 • Peugeot Boxer II


Hoe kiest u de juiste trekhaak voor uw Fiat Ducato camper?

Bij Italia Camper 24 bestelt u zeer snel uw trekhaak voor uw Fiat Ducato 250. Wij bieden de trekhaak aan met een bijpassende frameverlenging en de passende elektrische kabelset voor uw Fiat Ducato 250 Bestelwagen. De aanhangerkoppeling is op professionele wijze vervaardigd en altijd voorzien van het juiste EG-certificaat.

Een Fiat Ducato trekhaak voor campers kopen en achteraf monteren

Italia Camper 24 is een goed adres voor trekhaken voor uw Fiat Ducato 250 Bestelwagen. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze trekhaak geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw trekhaak op italiacamper24.de. Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Trekhaak Bestelwagen Fiat Ducato

Perfect op maat gemaakte trekhaak voor uw Fiat Ducato gesloten bestelwagen. Wij zorgen voor een verzinkte trekhaak met de juiste elektrische kabelset, dat allround zorgeloze pakket. Wij verkopen de trekhaak voor Fiat Ducato gesloten bestelwagens, in twee verschillende uitvoeringen. Verwijderbaar of stijf. Wij hanteren hoge kwaliteitseisen aan onze trekhaken, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd. Kiest u voor perfectie en comfort, kies dan voor onze trekhaak voor uw Fiat Ducato gesloten bestelwagen/transporter. Met het oog op maximale veiligheid rusten wij onze trekhaak uit met een EG-certificaat. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort verder te verhogen, bijvoorbeeld met luchtvering. Ook dat kan met Italia Camper 24.

Fiat Ducato gesloten bestelwagen vaste trekhaak

Bij een stevige Trekhaak voor de Fiat Ducato gesloten bestelwagen wordt het kogelgewricht stevig aan de dwarsbalk geschroefd of gelast zodat het altijd zichtbaar is. Starre trekhaken zijn interessant voor langdurige gebruikers. Dus voor klanten die vaak trailers nodig hebben en voor klanten die belangrijker zijn vanwege de lage prijzen.


Trekhaak Kogelkop permanent
 • Goedkope trekhaak
 • Geschikt voor frequente en langdurige gebruikers
 • Kogelkop kan niet worden verwijderd

Fiat Ducato gesloten bestelwagen trekhaak afneembaar

De kogelkop kan worden verwijderd met de afneembare trekhaak van de Fiat Ducato gesloten bestelwagen. De afneembare trekhaak kan worden gebruikt als hendel- en handmatig systeem of als volledig automatisch systeem. Het belangrijkste verschil tussen handmatige, hefboom- en volledig geautomatiseerde systemen is hun functionaliteit. Bij gebruik van het volautomatische Fiat roersysteem maakt de kogelkop automatisch geluid.


Trekhaak Kogelkop afneembaar
 • Makkelijk te gebruiken
 • Goed uitgebalanceerde prijs prestatie verhouding
 • Bestverkochte trekhaaksysteem

Retrofit trekhaak voor Fiat Ducato - inclusief elektrische kit

Bij Italia Camper 24 bestelt u snel uw trekhaak voor uw Fiat Ducato gesloten bestelwagen. Ook voor uw Fiat Ducato gesloten bestelwagen bieden wij de trekhaak aan met de passende elektrische set. De aanhangerkoppeling is op professionele wijze vervaardigd en altijd voorzien van het juiste EG-certificaat.

Retrofit trekhaak voor Fiat Ducato gesloten bestelwagens

Italia Camper 24 is een goed adres voor trekhaken voor uw Fiat Ducato gesloten bestelwagen. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze trekhaak geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw trekhaak op italiacamper24.de. Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.