Steunen voor Camper of Van


Aluminium Steunen Camper

Met niveau of eenvoudige rekwisieten

Zodat niemand ondersteboven hoeft te liggen, de koelkast naar behoren werkt en het water in de douche wegloopt, moet de camper zo waterpas mogelijk staan. Italia Camper 24 biedt oplossingen van de eenvoudige pompoensteun tot het handige hydraulische kriksysteem.

Hydraulische steunen voor campers

De hydraulische krikken voor campers komen voort uit de behoefte van mensen die in campers reizen om in elke positie een grotere voertuigstabiliteit te bereiken.

We denken aan het gemak om op ons voertuig te lopen zonder constant te moeten "wippen", altijd in de juiste positie te slapen, alle apparaten naar behoren te laten werken en verbruik, bandenslijtage en schokdempers tijdens opslag te vermijden

Telescopische stabilisatoren met dubbele doorbuiging stellen u in staat uw voertuig beter waterpas te zetten door gebruik te maken van de langere slag van de hydraulische cilinder, die ook geschikt is voor lage frames.

Handmatige of zelfnivellerende versie beschikbaar.


Hydraulische cilinders waarmee de camper onder alle omstandigheden perfect kan worden uitgelijnd en gestabiliseerd. Met de stabilisator kunt u het voertuig in extreme omstandigheden omhoog brengen om een band te verwisselen of sneeuwkettingen te bevestigen.

De hydraulische comfortsteunen voor stacaravans

Het hydraulische ondersteuningssysteem van Amplo biedt niet alleen een veilige grip op zachte grond of grind. Het kan ook turbulentie en hellingen compenseren. Dankzij de praktische afstandsbediening is de krik vanuit de cabine te bedienen. Met duidelijk gemarkeerde knoppen kunt u de steunen afzonderlijk bedienen en handmatig of automatisch de hellingnivellering gebruiken. Het nivelleren is tot op de millimeter nauwkeurig en kan in een minuut worden voltooid

Aluminium steun is gebruiksvriendelijk en robuust

De aluminium steun is eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en biedt uitstekende stabiliteit op verschillende ondergronden.

Het gewicht van elk paar aluminium steunen is slechts 4 kg. In vergelijking met conventionele mechanische steunen kan tot 50% gewicht worden bespaard. Het draagframe kan twee keer worden verlengd. De handslinger kan in een paar eenvoudige stappen worden uit- en ingeschoven.


De campersteunen hoeven alleen op het frame te worden geschroefd. De houder kan op het AL-KO-frame of de frame-uitbreidingskaart worden gemonteerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.