Trekhaak Ford Transit Camper


Frame Verlenging Ford Transit
Trekhaak Ford Transit

Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw Ford Transit camper? Bij elke bestelling wordt standaard het originele bevestigingsmateriaal meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze componenten zijn perfect op maat gezaagd of zijn universele onderdelen zodat alles bij uw Ford Transit camper past. Het materiaal dat we gebruiken voor onze trekhaak is zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Een keuze voor comfort en perfectie. Onze Ford Transit trekhaak is standaard voorzien van een KTL en poedercoating. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort verder te verhogen, bijvoorbeeld met luchtvering of een motordrager.


Kies het bouwjaar van uw camper!


Trekhaak Ford Transit

Trekhaak Ford Transit

Trekhaak Ford Transit

Trekhaak voor Ford Transit campers

Bij Italia Camper 24 kunt u zeer snel uw trekhaak voor uw Ford Transit bestellen. Ook voor uw Ford Transit camper bieden wij de trekhaak aan met de passende elektrische kabelset. De aanhangerkoppeling is op professionele wijze vervaardigd en altijd voorzien van het juiste EG-certificaat.

Retrofit aanhangerkoppeling voor Ford Transit campers

Italia Camper 24 is een goed adres voor trekhaken voor uw Ford Transit camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze trekhaak geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw trekhaak op italiacamper24.net Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.