Trekhaak Iveco Daily Camper


Frame Verlenging Iveco Daily
Trekhaak Iveco Daily

Perfect op maat gemaakte trekhaak voor uw Iveco Daily camper. Wij bieden u de brede, verstelbare trekhaak, de elektrische kabelset en, als de frameverlenging niet stabiel is, de passende frameverlenging, dat allround zorgeloze pakket. Wij verkopen alleen de trekhaak, deze is in de breedte verstelbaar. Dan weet je zeker dat de door jou bestelde trekhaak past op jouw Iveco Daily camper. Wij hanteren hoge kwaliteitseisen aan onze trekhaken, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd. Kies voor perfectie en comfort, kies voor onze trekhaak voor uw Iveco Daily camper. Met het oog op maximale veiligheid rusten wij onze trekhaak uit met een EG-certificaat. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort verder te verhogen, bijvoorbeeld met luchtvering. Ook dat kan met Italia Camper 24.


Kies het bouwjaar van uw camper!


Trekhaak Iveco Daily

Trekhaak Iveco Daily

Trekhaak voor Iveco Daily campers

Bij Italia Camper 24 kunt u zeer snel uw trekhaak voor uw Iveco Daily bestellen. Ook voor uw Ford Transit camper bieden wij de trekhaak aan met de passende elektrische kabelset. De aanhangerkoppeling is op professionele wijze vervaardigd en altijd voorzien van het juiste EG-certificaat.

Retrofit aanhangerkoppeling voor Iveco Daily campers

Italia Camper 24 is een goed adres voor trekhaken voor uw Iveco Daily camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze trekhaak geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw trekhaak op italiacamper24.net Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.