Fietsenrekken & Motorrekken voor campers en bestelwagens


Kies de structuur van uw voertuig!Italia Camper 24 achterdragersystemen: Meer vrijheid op de vakantielocatie met een lastdrager

Scooters of e-bikes worden steeds populairder om te verkennen tijdens het kamperen, omdat ze geen extra rijbewijs nodig hebben - en er zijn scootervervoersopties die dit toestaan, geschikt voor bijna elke camper of busje.

In principe kan een scooter worden vervoerd in een ruime garage achterin of op een bagagerek achter in de camper. Omdat de restlading van de camper in beide gevallen beperkt is, zijn de Italia Camper 24 draagsystemen gemaakt van zoutwaterbestendig aluminium.

Ze bieden minstens dezelfde stabiliteit als conventionele stalen balken gecombineerd met een aanzienlijk gewichtsvoordeel. Alle extern gemonteerde draagsystemen zijn verbonden met het chassis en niet met de carrosserie. Ze kunnen worden verwijderd en worden geleverd met een certificaat van EG-typeonderzoek, zodat er geen vermelding in de voertuigpapieren nodig is.

Houd er rekening mee dat voor voertuigen met of zonder dragende frameverlenging een toeslag geldt voor een extra benodigde frameverlenging.

Lastdragersystemen

Gewoon uitstappen en op de fiets stappen, dat is het toppunt van vrijheid. Italia Camper 24 lastdragersystemen vervoeren uw fietsen, e-bikes, scooters en motorfietsen veilig en comfortabel tot aan sportuitrusting. Met of zonder oprit. Er is geen ingenieuzere oplossing voor alle campers en bestelwagens. Daarnaast is er de extra lichte constructie. U kunt dit zelfs zonder gereedschap doen wanneer u het systeem verwijdert.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.