Elektrische Kabelboom Kit voor Fiat Ducato Camper

Elektrische Kabelboom voor Fiat Ducato

Vergelijk het chassisnummer van uw voertuig (bijv. ZFA250 ...)

Als u niet zeker weet welke elektrische set bij uw camper past, stuur mij dan een verzoek per e-mail met de volgende informatie: bouwjaar / modeljaar, chassistype (Fiat, Ford, Mercedes ...), carrosserietype (Hymer B 650, McLouis 420 ...).


Kies het bouwjaar van uw camper!


Elektrische Kabelboom voor Fiat Ducato 250

Elektrische Kabelboom voor Fiat Ducato 244

Elektrische Kabelboom voor Fiat Ducato 230

Elektrische Kabelboom voor Fiat Ducato 280/290

Elektrische Kabelboom Bestelwagen Fiat Ducato 250

Fiat Ducato elektrische kit voor campers en bestelwagens

Bij Italia Camper 24 kunt u snel uw elektrische kit voor uw Fiat Ducato camper bestellen. Voor uw Fiat Ducato-camper bieden wij ook de elektrische set met de juiste frameverlenging of een Trekhaak aan. De elektrische kit is op professionele wijze vervaardigd en wordt altijd geleverd met de juiste installatie-instructies.

Retrofit elektrische kit voor Fiat Ducato camper

Italia Camper 24 is een goed adres voor elektrische kits voor uw Fiat Ducato camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze elektrische kit geeft u een 100% "niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw elektrische set bij italiacamper24.net Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Bent u op zoek naar een elektrische set voor uw Fiat Ducato camper? Dan hebben wij de juiste elektrische set voor uw camper! Bij elke bestelling wordt de module voor het betreffende voertuig standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze elektrische sets zijn voertuigspecifiek of universeel voor oudere voertuigen, zodat alles op uw Fiat Ducato camper past. De elektra die we gebruiken voor onze elektrische kit is zorgvuldig geselecteerd en is van hoge kwaliteit. Een keuze voor comfort en perfectie. Onze Fiat Ducato elektrische kit is standaard voorzien van een passende montagehandleiding. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort nog verder te verhogen, bijvoorbeeld bij een trekhaak of motordrager.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.