Trekhaak Fiat Ducato / Citroen Jumper / Peugeot Boxer


Frame Verlenging Fiat Ducato
Trekhaak Fiat Ducato

Vergelijk het chassisnummer van uw voertuig (bijv. ZFA250 ...)

Citroën en Peugeot maken deel uit van de Ducato-groep en gebruiken dus hetzelfde chassis.


Kies het bouwjaar van uw camper!


Trekhaak Fiat Ducato 250

Trekhaak Fiat Ducato 244

Trekhaak Fiat Ducato 230

Trekhaak Fiat Ducato 280/290

Trekhaak Bestelwagen Fiat Ducato 250

Achteraf inbouwen van een Fiat Ducato camper trekhaak

Bent u op zoek naar een trekhaak voor uw Fiat Ducato camper? Bij elke bestelling wordt standaard het originele bevestigingsmateriaal meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze componenten zijn perfect op maat gesneden of zijn universele onderdelen zodat alles bij uw Fiat Ducato camper past. Het materiaal dat we gebruiken voor onze trekhaak is zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Een keuze voor comfort en perfectie. Onze Fiat Ducato trekhaak is standaard voorzien van een KTL en poedercoating. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort verder te verhogen, bijvoorbeeld met luchtvering of een motordrager.

Trekhaak voor Fiat Ducato camper

Bij Italia Camper 24 kunt u zeer snel uw trekhaak voor uw Fiat Ducato bestellen. Ook voor uw Fiat Ducato camper bieden wij de trekhaak aan met de passende elektrische kabelset. De aanhangerkoppeling is op professionele wijze vervaardigd en altijd voorzien van het juiste EG-certificaat.

Retrofit Trekhaak voor Fiat Ducato campers

Italia Camper 24 is een goed adres voor trekhaken voor uw Fiat Ducato camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze trekhaak geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw trekhaak op italiacamper24.de. Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.