Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Jumper Luchtvering

Elektrische Kabelboom voor Fiat Ducato

Vergelijk het chassisnummer van uw voertuig (bijv. ZFA250 ...)

Als u niet zeker weet welke elektrische set bij uw camper past, stuur mij dan een verzoek per e-mail met de volgende informatie: bouwjaar / modeljaar, chassistype (Fiat, Ford, Mercedes ...), carrosserietype (Hymer B 650, McLouis 420 ...).

Citroën en Peugeot maken deel uit van de Ducato-groep en gebruiken dus hetzelfde chassis.


Kies het bouwjaar van uw camper!


Camper

Bestelwagen


Luchtvering voor Fiat Ducato 250 Camper
Luchtvering Bestelwagen Fiat Ducato 250

Luchtvering  voor Fiat Ducato 244 Camper
Luchtvering voor Fiat Ducato 244 Bestelwagen

Luchtvering voor Fiat Ducato 230 Camper
Luchtvering voor Fiat Ducato 230 Bestelwagen

Luchtvering: het juiste niveau van de camper

Moderne campers worden steeds comfortabeler - en zwaarder. Vooral volledig geïntegreerde mensen laten in verlegenheid snel hun gezicht zakken. De motor, versnellingsbak, panoramaschuif, boegbed en andere ingebouwde comfortcomponenten vermoeien en steken door. De gevolgen zijn harde stoten, dat wil zeggen het chassis en de carrosserie, meubels en uiteindelijk ook de tussenwervelschijven van de passagiers.

Bent u op zoek naar luchtvering voor uw Fiat Ducato camper? Dan hebben wij de juiste luchtvering voor uw Fiat Ducato camper! Voor optimaal rijcomfort bieden wij de luchtvering altijd aan als tweekringssysteem. Bij elke bestelling wordt het bevestigingsmateriaal standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze componenten zijn geschikt voor uw Fiat Ducato chassis. Het materiaal dat we gebruiken voor onze luchtvering is zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Een keuze voor comfort en perfectie. Onze luchtvering wordt standaard geleverd met het juiste certificaat voor inspectie door uw expert. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort nog verder te verhogen, bijvoorbeeld met een compressor of het passende manometerdeksel.

LuchtVERING camper Fiat Ducato

Bij Italia Camper 24 kunt u zeer snel uw luchtvering voor uw Fiat Ducato camper bestellen. Ook voor uw Fiat Ducato camper bieden wij de luchtvering aan met de passende compressor en manometerdeksel. De luchtvering wordt op professionele wijze vervaardigd en altijd geleverd met het juiste certificaat.

Retrofit luchtvering op de Fiat Ducato

Italia Camper 24 is een goed adres voor luchtvering voor uw Fiat Ducato camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze luchtvering geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen wij onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw luchtvering op italiacamper24.de. Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.