Trekhaak Mercedes Sprinter / VW Crafter Camper

Trekhaak Volkswagen VW Crafter
Trekhaak Mercedes Sprinter

Frame Verlenging Iveco Daily
Trekhaak Iveco Daily


Kies het bouwjaar van uw camper!


Trekhaak Mercedes Sprinter of VW Crafter

Mercedes Sprinter of VW Crafter


Trekhaak voor Mercedes Sprinter of VW Crafter campers

Bij Italia Camper 24 kunt u zeer snel uw trekhaak voor uw Mercedes Sprinter of VW Crafter bestellen. Ook voor uw Mercedes Sprinter of VW Crafter camper bieden wij de trekhaak aan met de passende elektrische kabelset. De aanhangerkoppeling is op professionele wijze vervaardigd en altijd voorzien van het juiste EG-certificaat.

Retrofit Trekhaak voor Mercedes Sprinter of VW Crafter campers

Italia Camper 24 is een goed adres voor trekhaken voor uw Mercedes Sprinter of VW Crafter camper. Ze passen altijd bij ons en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze trekhaak geeft u 100% "Niet tevreden, geld terug" garantie. Zo garanderen we onze klanten altijd een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig uw trekhaak op italiacamper24.net Wij bieden niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een snelle levering. Dit geeft je camper een stuk meer stijl!

Trekhaak Sprinter en VW Crafter

Perfect op maat gemaakte trekhaak voor uw Mercedes Sprinter of VW Crafter camper. Wij bieden u de brede, verstelbare trekhaak, de elektrische kabelset en, als de frameverlenging niet stabiel is, de passende frameverlenging, dat allround zorgeloze pakket. Wij verkopen alleen de trekhaak, deze is in de breedte verstelbaar. Dan weet je zeker dat de door jou bestelde trekhaak past op jouw Mercedes Sprinter of VW Crafter camper. Wij hanteren hoge kwaliteitseisen aan onze trekhaken, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd. Kies voor perfectie en comfort, kies voor onze trekhaak voor uw Mercedes Sprinter of VW Crafter camper. Met het oog op maximale veiligheid rusten wij onze trekhaak uit met een EG-certificaat. U kunt ook kiezen voor extra accessoires om het comfort verder te verhogen, bijvoorbeeld met luchtvering. Ook dat kan met Italia Camper 24.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.